dressuurwedstrijd

Op zaterdagmiddag 26 juni is er een kleine dressuurwedstrijd voor de C plus groepen. Je kan je hiervoor aanmelden bij Nicole. De kosten voor deelname zijn € 20,-.

Omdat we rekening houden met de Corona-maatregelen mag je maar 1 begeleider meenemen. Verdere informatie krijg je tijdens de lessen.

Voor de andere groepen proberen we ook op korte termijn een dressuurwedstrijd te organiseren.

les in de meivakantie

In de meivakantie gaan de lessen gewoon door. Er gaat de laatste tijd voor jullie al genoeg niet door, dus laten we vooral lekker blijven ponyrijden.

nieuwe website

Eindelijk is de nieuwe website van Ponycentrum van Eck online! We hebben er hard aan gewerkt en we hebben er voor gezorgd dat er lekker veel foto’s op staan. Kijk maar eens lekker rond en laat ons weten wat je er van vindt. Op de pagina ‘actueel’ zetten we af en toe nieuwe berichten en leuke weetjes.

Pony van het jaar!

De verkiezing van Pony van het Jaar is altijd weer super spannend. Iedereen die rijdt bij Ponycentrum van Eck mag stemmen. De top 3 van dit jaar is :

1 Bonnie

2 Ollie

3 Toby

De pony’s zijn vereerd en heel erg blij voor Bonnie. Zij is al enkele jaren achter elkaar 2e geworden en heeft nu eindelijk een keer gewonnen. Ze krijgt een mooi “Pony van het Jaar” bordje op haar stal.

avondlicht

Mijn moeder maakte laatst deze schitterende foto toen ze nog even bij de pony’s ging kijken. Mooi, hé!?

nieuwe naambordjes

Sinds deze week hangen de nieuwe naambordjes in de stal. Het was ongelofelijk moeilijk om te kiezen uit alle prachtige kleurplaten die jullie gemaakt hebben. De kunstwerken waren dit jaar nóg mooier dan andere jaren. Alle tekeningen die ik niet bij de boxen van de pony’s kon ophangen, die hangen op het grote prikbord in de binnenbak.